Aloe Propolis krema - za smirivanje kože, uklanjanje ožiljaka, akni i ogrebotina

Aloe Propolis krema je hidratantna krema sa antibakterijskim djelovanjem jer u sebi ima veliki postotak propolisa koji je svima poznat kao prirodni antibiotik. Izvrstan je za kožu nakon depilacije, za tretman uklanjanja akni, mitesera i fleka na licu. Više saznajte u nastavku...

 

Aloe Jojoba Shampoo - kako povećati volumen kose?

Aloe vera šampon za kosu s dodatkom jojobe mogu koristiti osobe svih tipova tjemena kose.

Sastoji se od čistog gela iz lista aloe vere barbadenses miller koji u sebi sadrži sve potrebne vitamine i minerale za našu kožu.

Budući da bi sam gel mogao isušiti vlasište, u proizvodu se nalazi ulje jojobe koje zbog zrazito visokog vitamina E u sebi u simbiozi s gelom aloe dobrinosi boljoj učinkovitosti na rast kose, smanjenje perutanja te usporenijeg mašćenja. Više saznajte u nastavku...

Kako dodatno zaraditi od kuće ili na internetu?

U suradnji s našim partnerom tvrtkom Forever Living Products Ltd. zaradite dodatan novac on - line preko preporuke proizvoda. Ako Vas zanima kako stjecati kupce i suradnike ostavite nam svoje podatke za kontakt putem elektroničke pošte: historicart.historicart@gmail.com na koje ćemo odgovoriti s uputama kako započeti!

Više saznajte u nastavku...

 

Tekući sapun 5u1 - evo za što ga sve možete koristiti

Predstavljamo tekući sapun od gela iz lista aloe vere koji se može koristiti kao 5 u 1. Više saznajte u nastavku...

 

 

ALOE VERA - stoljećima u službi zdravlja i ljepote

Donosimo zanimljivu priču o dugogodišnjoj djelatnosti američke tvrtke Forever Living Producs Ltd. koja posjeduje pravno zaštićeni patent za proizvodnju ljekovite biljke Aloe Vere u dodacima prehrani, preparativnoj i dekorativnoj kozmetici. Više pročitajte OVDJE.