Stoljećima zdrav i hranjiv napitak - gel od Aloe Vere

Stoljećima zdrav i hranjiv napitak - gel od Aloe Vere

Svakodnevna prehrana ne omogućuje nam unos svih potrebnih vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari. Razlog tomu treba tražiti u načinu ishrane, odabiru namirnica, ali i kvaliteti prehrambenih proizvoda u našim trgovinama. Upravo zbog neredovite i nekvalitetne ishrane naš organizam posjeduje više kiselih umjesto alkalnih (lužnatih) svojstava koji kiselinu uklanjaju. Kiselina, naime, omogućuje idealnu podlogu virusima i bakterijama da se u našem tijelu nastane i razmnožavaju, zbog čega dolazi do pojave mnogih bolesti i zdravstvenih tegoba.

Aloe Vera je još od antičkog vremena poznata kao biljka koja pomaže kod sljedećih tegoba:

  • Uklanja kiselinu u želucu i neugodan zadah
  • Čisti crijevne resice i tako olakšava probavu
  • Čišćenjem crijeva omogućuje skidanje viška kilograma
  • Filtrira hranjive od toksičnih tvari koje ulaze u jetru i bubrege
  • Jača imunitet i daje osjećaj bolje energije

Gel od Aloe Vere Barbadenses Miller od Forever Livinga čisti je ekstrakt i mogu ga koristiti sve dobne skupine – od djece do starijih osoba. Nema nuspojava, jer u sebi sadrži točan omjer hranjivih tvari potrebnih ljudskome tijelu. Zbog toga ga s pravom nazivaju: Božjom ljekarnom!

VIŠE O LJEKOVITOSTI GELA OD ALOE VERE MOŽETE PROČITATI OVDJE.

Čisti gel Aloe Vere od FLP-a dolazi u pakiranju od 1 litre i pije se svaki dan u količini od 15 ml. Pakiranje je dostatno za mjesec dana, a čuva se u hladnjaku.

Cijena iznosi: 260,00 kn

Osigurajte sebi i svojim najmilijima mjesečnu dozu čistog gela aloe vere.

Za narudžbu pošaljite UPIT putem elektroničke pošte: historicart.historicart@gmail.com ili SMS-om na broj mobitela: 098/9091-060