Kako pokrenuti vlastiti posao?

Kako pokrenuti vlastiti posao?

Razmišljate li o pokretanju vlastitog posla bez velikih ulaganja i rizika s kojima se uglavnom većina poduzetnika suočava – predlažemo da pogledate uvjete koje za poketanje posla nudi tvrtka Forever Living Products LTD. s podružnicom u Hrvatskoj.

 

Riječ je o poslu s proizvodima o dodatcima prehani i kozmetici koje, u cilju zdravlja i ljepote, možete razvijati s fizičkim i pravnim osobama i tako zaraditi visoku proviziju. Od sada svoj posao možete pokretati i razvijati uz pomoć Forevera bez otvaranja vlastite firme, plaćanja poreza, plaćanja članarina, vlastitog knjigovodstva i svega ostaloga što predstavlja rizik u poslovanju. Naime, jednim učlanjenjem u Forever postajte franšizer s dostupnim proizvodima i besplatnim alatima dostupnim za rad i razvoj biznisa (web stranica, web shop, katalozi i brošure).

 

Za detalje nas kontaktirajte na elektroničku poštu historicart.historicart@gmail.com i odgovorit ćemo Vam koji su to koraci potrebni za pokretanje vlastitog posla u suradnji s tvrtkom Forever. 

 

 

 

 

Izvor: Historicart.com.hr